Martin Vonk.
Martin Vonk. (Foto: Aangeleverd)

'Een uitvaart zoals u het wenst'

OOSTZAAN - En dat is precies wat Martin Vonk van Vonk Uitvaartzorg u te bieden heeft. Martin straalt de rust uit die het maakt dat iedereen zich thuis voelt bij hem. Overlijden hoort bij het leven, maar het is wel een gebeurtenis die meestal diepe wonden achterlaat en emotie, verdriet en veel vragen oproept. 

Een goede uitvaartleider is er om te ontzorgen, antwoorden te hebben, zelfs op niet gestelde vragen. Een uitvaartleider is als een warme deken, als een schouder waarop je even je hoofd kunt leggen, een steun en toeverlaat op juist die momenten die zoveel vragen en emoties oproepen.

Martin heeft al deze eigenschappen in de loop der jaren ontwikkeld en daarnaast is hij lokaal bekend met alle ins en outs van Oostzaan en de regio. Deze kennis en zijn ontwikkelde eigenschappen zijn een sterke toevoeging waardoor Martin zich kan onderscheiden. Zijn kunde om te organiseren heeft hij opgedaan in diverse marketing- en eventmanagementfuncties. Daar heeft hij ook geleerd op zoek te gaan naar dat beetje extra om een nog beter gevoel achter te laten. Martin verloor enkele jaren geleden, totaal onverwacht, zijn partner op jonge leeftijd en kent dus alle facetten van het rouwproces en alles wat komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart. 

Naast zijn prettige uitstraling heeft Martin de kracht om aanwezig te zijn zonder op te vallen. De uitvaart is voor de nabestaanden. De uitvaartleider is er in principe alleen om alles in goede banen te leiden en op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Daarbij zijn eerlijkheid en transparantie belangrijk. Vonk Uitvaartzorg geeft duidelijk inzicht in de kosten en denkt graag mee over de invulling van een uitvaart, waarbij alles mogelijk is binnen de richtlijnen van de wet en het beschikbare budget. Vonk Uitvaartzorg heeft een uitgebreid netwerk waardoor gewenste ondersteuning altijd gegarandeerd is. Kortom, Martin Vonk spreekt de taal van de regio en heeft de kennis en kunde om tot een uitvaart te komen zoals u het wenst.

Vonk Uitvaartzorg:

075-785 92 33 (24/7);

info@vonkuitvaartzorg.nl