Er wacht een breed aanbod.
Er wacht een breed aanbod. (Foto: Stella Fietsen)

Scoor een goedkope e-bike

REGIO - Goedkope e-bike(s) scoren? Goed nieuws, want e-bikefabrikant Stella Fietsen houdt op vrijdag 10 februari een heus outletevent in het eigen filiaal in Badhoevedorp, met schappen vol overjarige elektrische fietsen voor een bodemprijs. 

Vrijdag 10 februari outletevent in Badhoevedorp

Met het hoogseizoen in het vizier focust Stella zich op een fikse winterschoonmaak. Er gaat een bezem door de collectie outletmodellen, die daarom voor een vriendelijke prijs wordt afgedaan. Denk aan overjarige e-bikes of demonstratiemodellen, met voorwiel- of middenmotor en allemaal in een perfecte staat. Alle elektrische fietsen zijn op voorraad, dus klanten mogen direct hun nieuwe aankoop meenemen.

Proefrit

Op vrijdag 10 februari kunnen bezoekers tussen 12.00 en 18.00 uur terecht voor een proefrit op een outletmodel naar keuze met een aanschafprijs vanaf € 799,-. Tussendoor vinden feestelijke festiviteiten plaats, zoals extra deals en happy hours met extra korting op e-bikes en fietsaccessoires.

Voordelig een gloednieuwe e-bike scoren? Kom op vrijdag 10 februari naar de Stella-winkel in Badhoevedorp aan de Pelikaanstraat 51b. Tijd: 12.00 - 18.00 uur. Happy hours: 16.00 -17.00 uur en 19.00 - 20.00. Tijdens deze happy hours krijg je € 100,00 extra korting op álle e-bikes en 20% korting op geselecteerde accessoires. 

Marktleider 

Stella Fietsen is marktleider in e-bikes in Nederland. Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor biedt Stella een Nederlands kwaliteitsproduct met service aan huis tegen concurrerende prijzen. Stella wordt jaarlijks uitstekend beoordeeld door onder meer de ANWB fiets-select jury. Zie ook: www.stella.nl.