Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

High Tea als opstekertje

OOSTZAAN - Net als vorig jaar doet Oostzaan ook dit jaar op 10 maart weer mee met NLDoet, de dag waarop het Oranje Fonds in heel Nederland acties op touw zet om de vele vrijwilligers én mensen die het zwaar hebben, een hart onder de riem te steken. 

In samenwerking met WelzijnWonenPlus en de Stichting Vrienden van de Kerk wordt er ook dit jaar weer in Oostzaan een zelfgemaakte high tea georganiseerd voor inwoners van Oostzaan, die dit opstekertje heel goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn, of overbelaste mantelzorger, of omdat éénzaamheid een rol speelt. 

Wie maak jij blij?

Ken je zo iemand? Iemand die het koud heeft, of iemand die zichzelf geheel belangeloos inzet voor een medemens? Kortom, iemand die het verdient om zelf ook eens fijn in het zonnetje gezet te worden? Geef hem of haar dan snel op voor deze gezellige hightea. Wie maak jij blij?

Aanmelden

WelzijnWonenPlus zal hem of haar dan hiervoor uitnodigen op 10 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk. Aanmelden kan via 06-10019676. Er kunnen zestig à zeventig mensen deelnemen.