In januari begint ook een schildercursus voor volwassenen. Dit zijn geen voorbeelden van eerdere schilderijen.
In januari begint ook een schildercursus voor volwassenen. Dit zijn geen voorbeelden van eerdere schilderijen. (Foto: Archief)

Kinderkunstklas en schildercursus volwassenen

Cultuur

OUDE WETERING - Met heel veel plezier hebben kinderen deelgenomen aan de Kinderkunstklas. Daarom begint in januari in Oude Wetering op woensdagmiddag opnieuw een Kinderkunstklas.

In een serie van 10 lessen ontdekken kinderen de mogelijkheden van verschillende kunstvormen. Na een korte uitleg over het idee achter het door hen te maken werk, gaan ze zelf experimenteren en aan de slag met verschillende materialen, zoals potlood, verf, boetseerklei, stift en krijt. De lessen worden gegeven door Anne Julia (annejulia.nl). Zij is afgestudeerd aan De Kunstacademie en de PABO. De Kinderkunstklas is voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Schildercursus

In januari begint ook een schildercursus voor volwassenen. Dat is een cursus op maandagmiddag en een cursus op maandagavond. De cursussen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Het elkaar inspireren en enthousiasmeren wordt daardoor nog extra bevorderd. Er kan worden gewerkt met verschillende materialen (olie, acryl of aquarel). De cursussen worden gegeven door Anne Julia samen met haar vader Willem van den Belt (arendsz.nl). 

Nadere informatie en aanmelden is te verkrijgen op www.vandenbeltschildercursussen.nl.