The Cube opent op zondagmiddag 8 januari het nieuwe jaar met de Dijk Tribute band.
The Cube opent op zondagmiddag 8 januari het nieuwe jaar met de Dijk Tribute band. (Foto: Aangeleverd The Cube)

Nieuwjaarsborrel met de Dijk Tribute Band in The Cube

Cultuur

BOSKOOP - The Cube opent op zondagmiddag 8 januari het nieuwe jaar met de Dijk Tribute band. De band Familie Van Dijk brengt een hommage aan de volgens The Cube Nederlands beste Nederpopband De Dijk. 

Met een greep uit het brede en rijke repertoire van deze Amsterdamse formatie brengt Familie Van Dijk de lekkerste meezingers, de heftigste tranentrekkers en de meest meeslepende swingers ten gehore. Volgens The Cube kent iedereen wel een liedje. Het optreden van Familie Van Dijk ervaren als een feest van herkenning.

“En natuurlijk brengen we een gezamenlijk toost uit op het nieuwe jaar en daarvoor krijg je van ons een gratis borrel.”

De deuren gaan 8 januari om 13.00 uur open.

Voor tickets ga je naar www.jc-thecube.nl en voor de echte muziekliefhebbers hebben we nog een speciale aanbieding namelijk een passepartout, 4 keer naar een top band in the Cube voor maar 15 euro per avond. Info hierover vind je op de website.

The Cube kun je vinden op het Reijerskoop 4a in Boskoop, net naast de hefbrug.

Over De Dijk 

De Amsterdamse band De Dijk werd in 1981 opgericht en naar de Amsterdamse Zeedijk genoemd. Elementen uit de soul, blues en rock worden tot een eigen geluid gecombineerd. De groep bracht meer dan twintig albums uit. Op 17 december vorig jaar gaf de band zijn laatste openbare optreden voordat de bandleden er definitief mee stopten. Eind 1987 ontving de band de Zilveren Harp, de prijs voor veelbelovende Nederlandse artiesten. Met de lp Niemand in de stad vestigde De Dijk zijn naam doordat er 100.000 exemplaren van zijn verkocht.