Kom 11 februari kijken hoe het effectieve 30-minuten-circuit van Fit4lady werkt.
Kom 11 februari kijken hoe het effectieve 30-minuten-circuit van Fit4lady werkt. (Foto: aangeleverd)

Al vijftien jaar fitte vrouwen aan het roer

HOORN - Vrouwensportschool Fit4lady Hoorn, gevestigd in de Huesmolen 14, bestaat deze maand vijftien jaar. En dat moet gevierd worden. Kom zaterdag 11 februari langs om te komen kijken naar een sportieve marathon en maak zo kennis met Fit4lady.

Fit4lady viert vijftienjarig bestaan met sportieve marathon

Sinds de opening van Fit4lady Hoorn op 26 januari 2008 is de keten enorm gegroeid. Inmiddels kunnen vrouwen trainen op maar liefst 18 locaties in heel Nederland. Een groei van gemiddeld één club per jaar. "Daar ben ik heel blij mee!", zegt Arina van Damme, franchiseneemster van locatie Hoorn, Limmen en Volendam. "Het doel van Fit4lady is namelijk om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen op een leuke en toegankelijke manier." Dat laatste brengen ze zaterdag 11 februari meer dan ooit in de praktijk. Het doel is om vier uur lang het 30-minuten-circuit vol te laten draaien met sportende vrouwen. Dat betekent: ieder half uur een nieuwe groep van 18 vrouwen op de populaire steps en apparaten. "De sfeer en energie tijdens zo’n marathon zijn echt top!", zegt clubmanager Lisa Baesjou. "We hebben dit een paar keer eerder gedaan. Iedereen wordt nog wat fanatieker, want je zweept elkaar op met een circuit dat constant vol enthousiaste sporters staat."

Proefles

De marathon wordt georganiseerd voor de leden van Fit4lady Hoorn. Ben je nu geen lid, maar wel benieuwd wat de effectieve 30 minuten-training van Fit4lady inhoudt? Loop die dag gerust binnen om een kijkje te nemen. Een betere demonstratie kun je niet treffen. De marathon is van 08.30 tot 12.30 uur. Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar de training? Dat ben je van harte welkom om het eens gratis te proberen met een proefles.

Plan deze les via www.fit4lady.nl, mail naar hoorn@fit4lady.nl of bel 085-4875400.