Afbeelding
(Foto: )

Thema van februari: creativiteit

Ilse Velle trekt elke maand een kaart waarbij een thema centraal staat voor de gemeente Hoorn. Deze maand is dat de kaart Staven Prins. Deze staat voor bloeiende liefde, intuïtieve creativiteit en het licht in de duisternis.

We laten wat donkere tijden achter ons. De gemeente is doelgericht. Dat betekent dat er meer actie ondernomen wordt, ook met projecten die achterstand hebben opgelopen. Denk aan riolering, wegen en huizen. Er worden strengere controles uitgevoerd. Er komt meer schot in de zaken. Er worden vernieuwingen bekendgemaakt, ook in de gemeenteraad zelf. Iets wordt weer 'verkiesbaar' gemaakt, terwijl er achter de schermen met hart en ziel aan gewerkt wordt. Het zou kunnen dat het gemeentehuis verplaatst wordt en dat er een geheel nieuw creatief gebouw voor terug komt. Helaas kost alles meer tijd en geld. Een kunstobject of -objecten worden aangekocht. Verder kunnen er wat achterstanden wat betreft de financiële gelden onder de bewoners van gemeente Hoorn gecompenseerd worden, of daar worden berichten over verstuurd. De gemeente vertrouwt op zijn creativiteit, meesterschap, intuïtie en laat deze niet inperken.


Voor de bewoners duidt deze kaart dat er op dat je alles binnen je bereik hebt wat je nodig hebt. Je kunt deze kaart zien als een aansporing om je niet door anderen en jezelf te laten inperken. Geloof in je eigen kunnen. Goed nieuws, goede raad of onverwachte kansen kunnen onderweg zijn. Zelfliefde staat deze maand centraal. Houd van het leven en het leven houdt van jou. Adem met heel je hart en luister naar het antwoord.

Meer informatie: www.spirit 2spirit.nl