Kom gerust eens langs om de heerlijke bonenkoffie te proeven en de ruimte te ervaren.
Kom gerust eens langs om de heerlijke bonenkoffie te proeven en de ruimte te ervaren. (Foto: aangeleverd)

Coworking space Kunst na Arbeid

HOORN - Zelfstandig ondernemen geeft vrijheid. Maar wat is vrijheid zonder gezelligheid en goede gesprekken? Bij coworking space Kunst na Arbeid aan Westerdijk 52 in Hoorn huur je niet alleen een ruim en comfortabel bureau met uitzicht op het Markermeer. Je krijgt er ook gedreven kantoorgenoten bij uit diverse branches. 

De plek waar zzp'ers elkaar inspireren, motiveren en activeren 

We zijn op zoek naar mensen die nu nog thuiswerken en voor wie de stap naar een eigen kantoor te groot is. Coworking space Kunst na Arbeid laat zien hoe fijn en gezond het is om werk en privé gescheiden te houden. Je zit hier in hartje centrum; handig als je je lunch vergeten bent of voor een borrel met collega’s. Bij mooi weer gaan we een stukje varen in de Hoornse Hopper, de tendersloep van Kunst na Arbeid.

Interesse? Kom langs voor een kennismaking en bezichtiging. Een dagje gratis proefwerken is helemaal oké. Wat het kost als je hier vaker bent? Een halve dag is 20 euro. Hoe vaker je komt, hoe goedkoper een werkdag wordt. Deeltijd één dag per week? 120 euro per maand. Een strippenkaart voor tien hele dagen? 270 euro. Een eigen voltijds bureau waarop je je spullen laat staan en een sleutel van het pand? 400 euro maand. Alle prijzen zijn ex. btw.

We zijn 9 januari van start gegaan. Wie er snel bij is, krijgt introductiekorting. Meer weten? Stuur een mailtje naar steven@kunstnaarbeid.nl of kijk op www.kunstnaarbeid.nl/werkplekken/ .