Mustafa houdt van knuffelen.
Mustafa houdt van knuffelen. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Mustafa is een lieve gecastreerde kater van één jaar oud. Hij is naar het asiel gebracht omdat zijn eigenaar meer katten had dan waar ze voor kon zorgen.

Hij was op dit adres geboren, maar opgegroeid met een stuk of tien andere katten om zich heen. Helaas heeft hij nooit quality time kunnen hebben met zijn mensen; die konden hem niet eens aaien.

Mustafa heeft dan ook een rustig nieuw adres nodig bij iemand die veel geduld heeft en bereid is veel tijd en aandacht in hem te investeren. Hij heeft zeker de potentie om een heerlijke knuffelkat te worden. In de tijd die hij nu in het asiel zit, is hij al enorm vooruitgegaan. Hij vindt het fijn om geknuffeld te worden!

Omdat Mustafa een tijdje diarree had, is hij op licht verteerbaar voer gezet (Hill's Gastrointestinal Biome). Hier moet hij op een nieuw adres nog even mee doorgaan en dan kan men gaan proberen hem voorzichtig over te mengen op een andere brok. Zijn nieuwe eigenaar moet het dus geen probleem vinden dat hij niet zomaar alles mag eten.

Interesse in Mustafa? Bel Dierentehuis Hoorn: 0229-218197.