De jeugdige topverkoper Xavy Harberts was verantwoordelijk was voor de verkoop van ruim 900 speculaaspoppen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugdafdeling van HSV Sport 1889.
De jeugdige topverkoper Xavy Harberts was verantwoordelijk was voor de verkoop van ruim 900 speculaaspoppen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugdafdeling van HSV Sport 1889. Foto: aangeleverd

Voetballen bij HSV Sport 1889 in Hoorn

Algemeen

HOORN - Zin om te voetballen bij oudste voetbalclub van Hoorn? Dan ben je welkom bij HSV Sport 1889 dat gevestigd is op een mooi groen sportcomplex in Risdam-Noord, met het lonkende perspectief op een gerenoveerde accommodatie inclusief kunstgrasveld plus natuurgrasveld(en). Inmiddels is er begonnen met de renovatie van de toiletgroepen op de verdieping.

HSV Sport 1889 en Rugby zijn volop achter de schermen bezig met de voorbereidingen van het opknappen van de accommodatie, wat dit jaar nog in gang wordt gezet. Elke woensdagmiddag trainen de kabouters ( jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar) en verschillende groepen van 15.30 tot 16.15 uur. Onder deskundige leiding maken zij spelenderwijs kennis met de voetbalsport. Lekker buiten sporten in teamverband met vriendjes / klasgenoten en jeugd uit de buurt. De jeugd van 7 en 8 jaar traint ook elke maandag- en woensdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur.

Interesse? Je bent welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te trainen. Kijk voor meer informatie op de website: www.hsvsport1889.nl . Aanmelden kan via info@hsvsport.nl .