Gene Travis treedt op met Die Goeie Ouwe Tijd Show.
Gene Travis treedt op met Die Goeie Ouwe Tijd Show. (Foto: PR)

Die Goeie Ouwe Tijd Show

ALPHEN - In Wijkcentrum Swaenswijk in Alphen treedt op woensdag 15 februari om 14.00 uur Gene Travis op met 'Die Goeie Ouwe Tijd Show'.

"Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Tijdens 'Die Goeie Ouwe Tijd Show' maken we een reis door de tijd met liedjes die iedereen kent. Het is een feest van herkenning, dus lekker meezingen en meedoen."

"De bezoekers worden door kapitein Gene Travis aan de deur al zingend op zijn gitaar ontvangen. Deze gitaar wordt als de gasten eenmaal binnen zijn vervangen door een keyboard." 

"Automobilisten die zich bij de Alphense GGD-locatie Nieuwe Sloot op corona laten testen of zich daar laten vaccineren, worden door verkeersregelaars, naar de juiste plek gedirigeerd. Regelmatig worden de bezoekers ook even op humoristische wijze op het verkeerde been gezet door entertainer en comedian Gene Travis. Bij hem ontmoeten muziek en humor elkaar op een ludieke wijze."

De entree bedraagt 5 euro, inclusief één keer koffie/thee. Wijkcentrum Swaenswijk is aan de Jongkindt Coninckstraat 2b in Alphen. Meer info: www.wijkcentrumswaenswijk.nl.