Binnenkort in Parkvilla
Binnenkort in Parkvilla (Foto: aangeleverd )

Binnenkort in Parkvilla

Uitgaan

ALPHEN AAN DEN RIJN

Under The Surface | Miin Triuwa. Geïnspireerd door de vele reizen over de hele wereld en verschillende culturen, ontwikkelden de groep een unieke improvisatietaal. Een combinatie tussen jazz, folk, etnische en elektronische muziek in pakkende melodieën en ritmes. Naast de gitaar, drums en bas worden ook de lier, het Indiase harmonium en de West Afrikaanse balafoon gespeeld. Het concert op 12 mei is eventueel te reserveren met theaterbuffet.

Cursus

Monologen. Volgens veel acteurs is het de grootste eer die je kunt krijgen in een theatervoorstelling: het opvoeren van een monoloog. In tegenstelling tot een dialoog moet je zelf zorgen dat de zaal aan je lippen blijft hangen. Ontdek het in 5 lessen. Enige ervaring is gewenst.

Film

Last Dance. Germains leven wordt tot in de puntjes voor hem geregeld. Maar hij heeft andere prioriteiten, want hij heeft zijn vrouw hebben iets beloofd voor zij stierf. Daardoor belandt Germain in een dansgroep met een excentrieke choreografe.

Empire of Light. Empire of Light speelt zich af in een Engelse badplaats en is een krachtig en aangrijpend verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema. Geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes en met sterrencast: Olivia Colman en Colin Firth.

Blind Willow, Sleeping Woman. Murakami-fans kunnen uitkijken naar deze animatiefilm. Földes maakte een scenario waarin hij zes van Murakami’s verhalen tot één geheel weeft en bedacht hiervoor een geheel eigen, unieke visuele stijl helemaal toegesneden op Murakami’s ideeënwereld.

A Good Person. Een film met Morgan Freeman over vriendschap en vergeving: de instrumenten die de diepste wonden kunnen helen.