Banenfestival in Week van het Werk

ALPHEN - "Het banenfestival in De Week van het Werk in november was een groot succes. Er was ook behoefte voor een festival voor de werknemers van de toekomst. Op veler verzoek van de werkzoekenden en ondernemers is er op 11 mei van 13.30 tot 16.30 uur een voorjaarseditie: een festival voor stages en (bij)banen."

Het banenfestival vindt plaats bij mboRijnland aan de Ambonstraat 1 in Alphen aan den Rijn. "Alleen werkgevers melden zich aan. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) uitdaging kun je zo binnen komen lopen."

"We verwachten ruim vijftig ondernemers uit de regio met uitdagende stages en (bij)banen op het banenfestival. We organiseren het banenfestival op het mboRijnland aan de Ambonstraat 1 in Alphen aan den Rijn. Het is dus dichtbij de studenten. Hier vindt u uitdagende stages, bijbanen én ook banen. Het is in festivalsfeer en er zijn foodtrucks, een DJ." 

"Uiteraard zijn er ook leuke ontmoetingsplekken waar werkgevers en werkzoekenden elkaar ontmoeten." 

Wethouder Anouk Noordermeer: “Ben jij op zoek naar een stage of (bij)baan, grijp dan nu jouw kans om leuke werkgevers uit de regio te ontmoeten tijdens het banenfestival. Zien we je op 11 mei?”

"Wat heeft u te bieden? Waarom is het gaaf om bij uw bedrijf te komen werken? Zorg dat u erbij bent en ontmoet op een informele wijze uw nieuwe mensen. Denk aan werken in het zomerseizoen, stages voor in of direct na de zomer of misschien wel een vaste aanstelling." 

Meer informatie via: https://deweekvanhetwerk.nl.