Je kunt vanaf heden je favoriete bedrijf/bedrijven voordragen via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl.
Je kunt vanaf heden je favoriete bedrijf/bedrijven voordragen via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl. (Foto: Pixabay)

Nomineer je favoriete ondernemer voor de Ondernemersprijs K&B

Politiek

KAAG EN BRAASSEM - Ondernemersvereniging Kaag en Braassem (OVKB) houdt op 16 november na vier jaar weer de verkiezing ‘Ondernemersprijs Kaag en Braassem’. Je kunt vanaf heden je favoriete bedrijf/bedrijven voordragen via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl. Het aandragen sluit op 1 juni om 12.00 uur.

Het voordragen begint nu.
1. Startersprijs
De startersprijs is voor ondernemers die maximaal 3 jaar staan ingeschreven bij de KvK. Dit zijn bedrijven die innovatief zijn, initiatief nemen en geloof hebben in een toekomst als ondernemer.

2. Zzp-talent
Ken jij het zzp-talent dat zeker mee moet dingen naar deze prijs? Een ondernemer die boven het maaiveld uitsteekt, die altijd vooraan staat met nieuwe ideeën en een positieve bijdrage levert aan de gemeente Kaag & Braassem. Welke ondernemer heeft lef en laat dit ook zien? Draag jouw zzp-talent aan.

3. Ondernemersprijs
Dé ondernemer van 2023. Deze ondernemer heeft naam gemaakt in de gemeente Kaag & Braassem en laat zien dat onderscheiden, innovatie en duurzaam ondernemen een onderdeel is van de bedrijfscultuur. De uitblinker van het jaar kunnen we wel zeggen. Wie is dat volgens jou?

Aan de slag

Een speciale commissie, met burgemeester Astrid Heijstee- Bolt als voorzitter, gaat met de voorgedragen bedrijven aan de slag. De jury wint informatie in en maakt in selectierondes een (voor)keuze. Uiteindelijk blijven er voor de Ondernemersprijs drie genomineerden over. Op 16 november worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt.