Vanaf zaterdag 11 maart kunnen 4- tot 6-jarigen meedoen aan minivoetbal bij Floreant.
Vanaf zaterdag 11 maart kunnen 4- tot 6-jarigen meedoen aan minivoetbal bij Floreant. (Foto: Floreant)

Minivoetbal voor 4- tot 6-jarigen bij Floreant

BOSKOOP - "Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud en houd je van voetbal? Trek dan je voetbalschoenen aan en kom naar Floreant. Je doet wedstrijdjes, leert scoren en je doet leuke oefeningen. Je wordt getraind door voetballers die bij Floreant in de diverse jeugdteams spelen, dus je bent verzekerd van de beste trucjes."

In het voorjaar houdt Floreant voor de jongste jeugd op de zaterdagochtend weer minivoetbal. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is niet nodig. 

"Op de zaterdagochtend verwelkomen we de kinderen op het eerste veld van ons complex. We maken kleine groepjes, zodat iedereen veel aan de beurt komt."

Minivoetbal wordt gehouden vanaf zaterdag 11 maart, er wordt vanaf die datum elke zaterdag gespeeld van 9.00 tot 9.45 uur op veld 1 bij Floreant.

Floreant raadt kinderen aan 'sportieve kleding' aan te trekken. "Bijvoorbeeld een voetbaltenue en natuurlijk voetbalschoenen. Scheenbeschermers zijn nog niet verplicht. Is het wat minder weer, neem dan een regenjasje mee. Onder de 10 graden? Doe dan een trainingspak aan."

Meer informatie

"Voor meer informatie of aanvullende vragen, stuur een mail naar minivoetbal@floreant.nl."