Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Westfriesland Debat

REGIO - Het Grote Westfriesland Debat vindt dinsdag 7 maart plaats in het Martinuscollege in Grootebroek. In de aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op 15 maart organiseert Ondernemend West-Friesland, samen met de Westfriese Gemeenten en de WBG, dit debat voor de verkiesbare lijsttrekkers. Zo krijgen ze de kans om hun plannen te delen met onze regio.

Hoe zetten we onze regio nog beter op de kaart bij de bestuurders van de provincie in Haarlem? De Westfriese Bedrijvengroep, maar ook de samenwerkingspartners buigen zich dagelijks over deze vraag. 

Tijdens het debat komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals de arbeidsmarkt, woningbouw en de energietransitie. De lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen zijn uitgenodigd om over hun plannen te komen praten.

Netwerkdrankje

Het debat vindt plaats op dinsdagavond 7 maart in het Martinuscollege in Grootebroek en begint om 19.30 uur (inloop 19.00 uur). Rond 22.30 uur is de afsluiting met een netwerkdrankje. Ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden die bij het debat aanwezig willen zijn om met de politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan, kunnen zich aanmelden als bezoeker (kosteloos entree) via www.ondernemendwestfriesland.nl.