Afbeelding

Jubileumconcert Ons Genoegen

MEDEMBLIK - Ons Genoegen uit Wognum houdt 25 maart om 20.00 uur een jubileumconcert, vanwege haar honderdjarig bestaan. Met MusicMix around the world neemt de muziekvereniging, onder leiding van Thomas Eveleens, het publiek mee op een boeiende, muzikale reis over de wereld. 

In het gevarieerde programma worden diverse landen bezocht. Europese bestemmingen, maar ook andere werelddelen, zoals: Latijns-Amerika, Afrika en AustraliĆ«. Het fanfare-orkest wordt aangevuld met een groot projectkoor, zes zangsolisten en een begeleidingscombo. Een concert voor en door leden en muziekvrienden van Ons Genoegen. Kortom: voor heel Wognum en omstreken. 

Niet alleen muzikaal, ook visueel valt er veel te genieten. Want MusicMix around the world is een totaalbeleving die niemand wil missen! Beleef het mee in sporthal De Bloesem, Conferencelaan 19 in Wognum. Een kaart kost 20 euro en is verkrijgbaar via www.onsgenoegen-wognum.nl. Geen mogelijkheid om tickets online te bestellen? Bel dan - uitsluitend tussen 18.00 en 20.00 uur - naar 0229-796080.