Rommelmarkt steunt goede doelen

Algemeen

WADDINXVEEN - De Hervormde Gemeente houdt op het Evenemententerrein aan de Dreef in Waddinxveen op zaterdag 15 april voor de 47e keer weer een grote rommelmarkt. De markt duurt van 9.00 tot 15.00 uur en met de opbrengst hiervan wordt jeugd- en evangelisatiewerk in binnen- en buitenland gesteund. “Inmiddels is de markt uitgegroeid tot een van de grootste in de omgeving.”

“Kom zeker even langs, want er zijn meer dan 75 kramen met meubels, lampen, pc’s, radio’s en televisies, wit-en bruingoed, curiosa, lederwaren, fototoestellen, fietsen, boeken en speelgoed”, aldus de organisatie van de rommelmarkt.

“Ook zijn er allerlei bomen, struiken, en planten te koop. De inwendige mens wordt zeker niet vergeten. Naast de koffie met koek of limonade op het gezellige terras, worden er zoals vanouds heerlijke oliebollen, verse vis, stroopwafels, patat frites en vele andere lekkernijen aangeboden.”

‘Er zijn meer dan 75 kramen’

“De gastkraam is dit jaar voor de evangeliekraam. Het welbekende Rad van Avontuur is uiteraard weer present.”

Bezorgdienst

“Ook voor de kinderen is er van alles te doen”, stelt de organisatie. “Gekochte meubels worden door de eigen bezorgdienst tegen een redelijke vergoeding thuis bezorgd in Waddinxveen, Boskoop en Moerkapelle.”

Parkeren

Parkeren voor deze rommelmarkt op zaterdag 15 april kan bij Gouwebad ‘de Sniep’ in Waddinxveen.