Een scene uit de film Mon Crime
Een scene uit de film Mon Crime (Foto: Aangeleverd)

Camera winnaar bij Parkvilla

ALPHEN - Zilveren Camera-winnaar Eddy van Wessel komt op 23 april op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen over zijn werk. Van Wessel kreeg de prijs dit jaar voorzijn zwart-wit serie Ruïnes voor de vrijheid, over de oorlog in Oekraïne, waarbij vooral de foto van een zwaargewond bejaard echtpaar indruk maakte. Hij staat bekend om zijn zwart-wit foto's uit oorlogsgebieden. 

Diep van binnen zijn de foto's een grafisch protest tegen de nutteloosheid van oorlog en het streven vande mens om groter te zijn dan zijn lijden.

Mon crime

Maar er is ook een mooie film Mon crime te zien. Als de actrice Madeleine wordt beschuldigd van moord op een filmproducent, lijkt haar carrière al voorbij nog voordat het echt begonnen is.Met de hulp van advocate Pauline kan ze echter bewijzen dat ze uitzelfverdediging handelde. Het blijkt het begin van een nieuw en zeer succesvolhoofdstuk in haar leven.

Aftersun

En dan hebben we. nog Aftersun. De tiener Sophie en haar vader Calum gaan op vakantie naar een Turksebadplaats. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereldopengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaartevan het leven. 

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl