Sportontmoeting
Sportontmoeting (Foto: aangeleverd )

Sporten in Alphen

Alphen aan den Rijn - Door corona heeft de Alphense Sportontmoeting enkele jaren stilgelegen, de eerder geplande editie in 2020 hebben we toen moeten annuleren. Maar inmiddels is de commissie Sportontmoeting volop bezig met de voorbereidingen voor de 43e editie van de Alphense Sportontmoeting!

Voor wie de Sportontmoeting niet kent: Gedurende anderhalve week ga je 's avonds als team sporten beoefenen die je normaal niet doet. Doel is de sport en bijbehorende vereniging te leren kennen en met de andere Alphense sporters gewoon een leuke en vooral sportieve avond te hebben. Het team kan per avond verschillen, een ploegleider zal namens de eigen vereniging zorgen dat er steeds een compleet team aan de start verschijnt. We sluiten de Sportontmoeting traditiegetrouw af met het Verrassingsonderdeel, gevolgd door de prijsuitreiking.

In 2023 zal in de maand juni ons jaarlijks sportevenement weer gaan plaatsvinden en wel van woensdag 14 juni t/m vrijdag 23 juni. Op het programma staat onder andere beachvolleybal, voetbal, darts, tafeltennis, puzzelrit en petanque. Inmiddels hebben zich 13 verschillende Alphense sportverenigingen aangemeld voor deze editie: Alphense Boys, ARC, Alphia, ATTC, DOS, Have Fun, Les Pointeurs, STC De Rijnstreek, VC Castellum, windsurfvereniging Zegerplas, AAV '36, Tempo en TEAN. De ploegleiders van de verenigingen gaan aan de slag om de teams samen te stellen.