Boskopers kunnen onder meer boeken inleveren voor de rommelmarkt.
Boskopers kunnen onder meer boeken inleveren voor de rommelmarkt. (Foto: Archief Rodi Media)

Spullen aanbieden voor rommelmarkt

Nieuws

BOSKOOP - Op zaterdag 22 april houdt de Protestantse Gemeente Boskoop weer haar jaarlijkse rommelmarkt op het kerkplein nabij de Dorpskerk. “Ten behoeve van de verkoop zijn wij op zoek naar leuke en mooie spullen die met gemak nog een tweede ronde mee kunnen”, vertelt de organisatie.

“Mocht u na het opruimen in huis en tuin een bestemming zoeken voor uw tweedehands goederen, dan kunt u bij ons terecht”, vervolgt ze. Het inleveradres is Biezen 52 in Boskoop. Innametijden zijn vanaf heden op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur. 

“Zet buiten deze tijden alsjeblieft geen spullen neer. De laatste innamedag is op donderdag 13 april. Wat kunt u zoal bij ons kwijt: Huisraad, decoratie, curiosa/antiek, elektra, hobby materiaal, sport en spel, spellen/puzzels, speelgoed, boeken/platen/Cd’s en Dvd’s, klein meubilair met de nadruk op klein. Alles graag in schone en complete staat. De opbrengst van de markt gaat naar Zendingsexpeditie Thailand én plaatselijke projecten in Boskoop. Wij zien uw inbreng tegemoet.”

Noot redactie

 In de krant staat dat je ook kleding kunt inleveren. Dit kan echter niet.