Lentefeest bij TIKV Haci Bayram Moskee
Lentefeest bij TIKV Haci Bayram Moskee

Feest bij TIKV Haci Bayram Moskee

ALPHEN - Tijdens het bijzondere lentefeest wil de TIKV Haci Bayram Moskee de gasten kennis laten maken met de rijke Turkse cultuur en authentieke Turkse keuken. Op zaterdag 27  en zondag 28 mei organiseert de TIKV Haci Bayram Moskee in Alphen aan den Rijn dit evenement. Het staat open voor iedereen in Alphen en omstreken. 

Het Lente Feest begint 's ochtends met een heerlijk Turks ontbijt van 10:00 uur tot 12:00 uur. Daarna kunnen de kinderen zich vermaken in de speciale kinderspeelhoek, waar verschillende activiteiten en luchtkastelen op hen wachten. Na het spelen kunnen ze genieten van smakelijke traktaties, zoals suikerspinnen, slush puppies, snoep en meer lekkernijen. De Turkse keuken zal schitteren tijdens het Lentefeest, waar je kunt genieten van een scala aan traditionele gerechten. Denk aan heerlijke BBQ-gerechten, authentieke deegwaren en Turkse zoetigheden. Daarnaast zijn er ook populaire snacks zoals kipsaté, braadworst en verrukkelijke smash burgers. Vergeet niet om een verfrissende Banane Royal uit onze ijskraam te halen, of de beroemde baklava met een romige ijsvulling.
Met dit Lente Feest wil de moskee iedereen samenbrengen en de drempel verlagen om elkaar te ontmoeten. Het evenement wordt georganiseerd door het bestuur van de TIKV Haci Bayram Moskee in samenwerking met de Turkse gemeenschap in Alphen. Het Lentefeest eindigt op zondag om 18:00 uur. Voor meer informatie over het evenement en het volledige programma, verwijzen wij u graag naar de flyer die te vinden is op de achterzijde van deze krant. De mensen van de moskee hopen veel mensen te mogen begroeten op dit prachtige Lentefeest, waar ze samen streven naar een gemeenschap waarin iedereen elkaar beter leert kennen en begrijpen.