Het nieuwe seizoen bij Theater Castellum
Het nieuwe seizoen bij Theater Castellum (Foto: aangeleverd)

Start theaterseizoen bij Castellum

ALPHEN - De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen zijn in volle gang. Het programma is samengesteld en Theater Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend seizoen. Een aantal voorstellingen is al in de verkoop, zoals Peter Pannekoek, #PERFECT en Simone Kleinsma’s nieuwe musical. Het duurt niet lang meer voordat de rest van het aanbod online komt en de kaartverkoop van start gaat. Hieronder staan alle belangrijke data met betrekking tot de start van seizoen 23/24.

Nieuwe programma

Vanaf vrijdag 5 mei zijn alle voorstellingen van het nieuwe seizoen zichtbaar op de website van Castellum. Echter, deze zijn nog niet te boeken. De feestelijke bekendmaking van het programma vindt plaats op maandag 8 mei, aanvang 20:15 uur. Hét voorproefje van het nieuwe seizoen inclusief tips van de directeur/programmeur, livemuziek en een vleugje cabaret. Kaarten á € 12,50 per stuk zijn nu te koop. De brochure verschijnt dinsdag 9 mei. Vanaf dat moment is deze op te halen tijdens de openingstijden van de kaartverkoopbalie.

Start kaartverkoop 

Vanaf vrijdag 12 mei 10:00 uur kan iedereen online kaarten bestellen. Kaartverkoop via de balie van de theaterkassa is mogelijk op 12, 13 en 14 mei van 12:00 - 14:00 uur. Het belooft een mooi en gevarieerd nieuw seizoen te worden. VIPs van Castellum genieten van een aantal voordelen. Een daarvan is met voorrang kaarten bestellen. De online kaartverkoop voor VIPs start dinsdag 9 mei om 10:00 uur. Meer informatie op www.theatercastellum.nl.