De Dorpskernwinkeliers in Boskoop houden ook dit jaar de Versierde Fietstocht tijdens Koningsdag.
De Dorpskernwinkeliers in Boskoop houden ook dit jaar de Versierde Fietstocht tijdens Koningsdag. (Foto: archief/Morvenna Goudkade)

Actief Boskoop door Dorpskernwinkeliers

BOSKOOP - Voor Boskoop staan de komende tijd veel leuke voorjaarsactiviteiten gepland, waaronder Koningsdag, Bevrijdingsdag, de avondvierdaagse, muziek in het centrum en leuke kinderactiviteiten, aldus de Dorpskernwinkels Boskoop. "Met elkaar zorgen we voor een gezellig, actief en gezond dorp!"

"Veel van deze activiteiten zijn alleen mogelijk met de bijdrage van de Dorpskernwinkeliers", stellen de winkeliers. "Financieel en met veel arbeid lukt het toch elke keer weer."

Koningsdag, op donderdag 27 april, wordt in Boskoop gevierd met een ochtend vol activiteiten. Dorpskernwinkels Boskoop houdt dan onder meer de Versierde Fietstocht voor alle Boskoopse kinderen. 

"Kinderen en ouders verzamelen die dag om 9.00 uur op het parkeerplein aan de A.P. Van Neslaan in Boskoop met de versierde fietsen, steppen, kinderwagens, kruiwagens en skelters. Daar ontvangen de kinderen een polsbandje dat ook tegelijk de tegoedbon is voor een ijsje bij Janssen’s IJssalon."

"Door aankopen te doen bij de aangesloten winkeliers blijft niet alleen het winkelbestand op niveau, maar wordt ook veel van het geld weer lokaal uitgegeven en worden er allerlei activiteiten mee betaald. Dus met elkaar zorgen we voor een gezellig, actief en gezond dorp!"