Tennisvereniging Nieuwe Sloot in Alphen houdt dit jaar voor het eerst een open toernooi in maart.
Tennisvereniging Nieuwe Sloot in Alphen houdt dit jaar voor het eerst een open toernooi in maart. (Foto: TV Nieuwe Sloot)

Nieuw open toernooi is 'opwarmertje'

ALPHEN - Tennisvereniging Nieuwe Sloot in Alphen houdt dit jaar voor het eerst een open toernooi in maart. La Bodega ‘87 Open duurt een week en wordt gehouden om tennissers in de Alphense regio een opwarmertje te bieden voor de voorjaarscompetitie die in april begint.

La Bodega ‘87 Open wordt van 11 tot en met 19 maart gespeeld op de buitenbanen van de TV Nieuwe Sloot in Alphen. 

"Het is daarmee een van de weinige tennistoernooien die al zo vroeg in het voorjaar worden gehouden", aldus de tennisvereniging. Het evenement komt er extra bij op de agenda van de Alphense club, die daarnaast ook het traditionele open weekendtoernooi in augustus blijft organiseren. 

Categorieën

Het toernooi kent de categorieën heren en dames enkel en dubbel en gemengd dubbel, zowel 17+ als 25+. "Deelnemers kunnen zich inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl en worden ingedeeld aan de hand van hun actuele rating." 

Pubquiz

Na de wedstrijden is er op zaterdag 18 maart vanaf 18.00 uur een buffet en aansluitend een pubquiz. "Het nieuwe toernooi dankt zijn naam overigens aan de nieuwe sponsor van TV Nieuwe Sloot, wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ‘87 in de Raadhuisstraat in Alphen."