Aladdin is te zien in Roelofarendsveen.
Aladdin is te zien in Roelofarendsveen. (Foto: Alice Bakker)

Duizend-en-een-nacht bij Poco Más

ROELOFARENDSVEEN - Zondag 12 maart is er weer een kindervoorstelling van WIJ Presenteert bij Poco Más. Dit keer het eigentijdse en wondermooie duizend-en-een-nachtsprookje Aladdin voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Aladdin droomt ervan om prins te zijn. Op een dag klopt er een vreemde man aan. Die beweert zijn oom te zijn en zegt zijn wens te kunnen vervullen. Als hij iets voor zijn oom doet, dan maak deze van Aladdin een prins. Hij neemt hem mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp.

Oosterse sferen

In de grot komt de geest Djinn uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om hem te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden? Het is een voorstelling vol magie en humor. De ritmische muziek en het kleurrijke decor neemt je mee naar de wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

De voorstelling begint om 15.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar à €7,50. Aansluitend is er - na reservering - de mogelijkheid om pannenkoeken te eten bij Poco Más. Meer informatie en tickets: www.wijpresenteert.nl.