Betsy de Keizer.
Betsy de Keizer. (Foto: Wijkcentrum Swaenswijk)

'Toekomst biedt meer dan u denkt'

ALPHEN - In Wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn wordt maandag 20 maart om 14.00 uur een lezing gegeven met het onderwerp 'De toekomst biedt meer dan u denkt'. De lezing wordt gegeven door Betsy de Keizer uit Nieuwegein.

Betsy de Keizer is van professie makelaar met inzicht in maatschappelijke ontwikkeling. 

"Wij senioren zijn een belangrijke groep in de samenleving. Als wij een week staken met vrijwilligerswerk, dan ligt half Nederland plat. Als senioren mogen we trots zijn op onze senioriteit en op wat we betekenen voor de samenleving. Maar hoe is het in 2030?"

Zorg

"Hoe gaat het met ons senioren als we zorg nodig hebben? Hoe wonen we? Hoe is het met de kwaliteit van ons leven?"

"Er komen allerlei veranderingen op ons af. Belangrijk is dat wij als senioren zorgen dat we digitaal vaardig zijn. Voor ons geluksgevoel is het belangrijk een zinvol leven te hebben."

"Betsy de Keizer is inmiddels een 70-plusser, een vrouw met veel ervaring, wijsheden en inzicht. Met passie geeft ze lezingen waar we als senioren veel van kunnen leren", aldus het wijkcentrum.

De entree bedraagt 5 euro inclusief twee keer koffie/thee. Wijkcentrum Swaenswijk is te vinden aan de Jongkindt Coninckstraat 2b in Alphen. Meer info: www.wijkcentrumswaenswijk.nl.