Bij BTC kun je tennissen bij padellen tijdens een clinic.
Bij BTC kun je tennissen bij padellen tijdens een clinic. (Foto: Aangeleverd Mike Reumer)

Tennissen en padellen bij BTC

BENTHUIZEN - Om kennis te maken met de racketsporten tennis en padel bij de Benthuizer Tennisclub, houdt de vereniging een Clinicweek en Open dagen. Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart zet clubtrainer Allard Schaap de Clinicweek op touw.

Tijdens een groepsles van 1 uur worden de eerste technieken van het tennissen en het padellen getraind. Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar kunnen zich inschrijven voor een tennisclinic. Kinderen van 13 tot en met 17 jaar en volwassenen kunnen zich aanmelden voor een tennis- en/of een padelclinic.

Op zaterdag 1 en zondag 2 april van 09.00 – 13.00 uur zijn bij Benthuizer TennisClub de Open Tennis- en Padeldagen gehouden. Alleen, of samen met je vrienden, kun je je opgeven om een uur te komen tennissen of padellen. Rackets en ballen zijn aanwezig. Wel zijn sportkleding, tennis- of gymschoenen verplicht.

Inschrijven

Voor meer informatie over de Clinics en de Open Dagen, onder meer het aanmelden, zie de website van de Benthuizer Tennis Club: www.benthuizertennis.club.


De Benthuizer Tennis Club (BTC), opgericht in 1970, is lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).