Janse Mode is verhuisd naar de Van Manderloostraat in Alphen.
Janse Mode is verhuisd naar de Van Manderloostraat in Alphen. (Foto: Janse Mode)

Janse mode opent winkel Van Mandersloostraat

ALPHEN - Na 37 jaar Aarhof is Janse mode verhuisd naar de Van Mandersloostraat 80 in Alphen, waar voorheen Aktiesport en Score gevestigd waren. Op de hoek heeft Janse mode met haar nieuwste concept een winkel gerealiseerd. De entree is zes meter hoog en het moderne interieur wordt gekenmerkt door beton, zwart staal en de in wand met echt mos.

Achterin moeten paskamers met behang en een grote spiegel ervoor zorgen dat je zin krijgt om je nieuwe outfit te gaan passen en je te laten adviseren door het team. Ook kunnen klanten achterin de winkel plaatsnemen aan de ronde tafel voor een kop koffie. Conny Bredenbeek, filiaalmanager van de vestiging is trots: “Ik had niet verwacht dat de winkel zo mooi zou zijn; ik voel me er al helemaal thuis. Klanten hebben zonder uitzondering positief gereageerd en zijn blij met deze aanwinst voor de Van Mandersloostraat en Alphen aan den Rijn.” Eigenaar Hans du Gardijn vult aan: “Als je 14 winkels en een webshop hebt weet je dat je constant moet vernieuwen. Hier hebben we dat goed laten zien door ons nieuwste concept op de mooiste plek van ‘het dorp’ te realiseren.”

Brede doelgroep

Janse mode is er naar eigen zeggen voor de modebewuste vrouw die kiest voor de betere damesmode van casual en representatief tot uitgesproken sportief. Janse mode wil ook in de splinternieuwe winkel vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen bedienen. Conny: “Onze doelgroep is best breed. Wat vaak gebeurt is dat moeders en dochters binnenlopen op zoek naar een nieuwe outfit voor ‘moeders’ en dat de dochter verrast wordt door de jongere merken (onder andere Esprit, Geisha en Freequent) en ook naar huis gaat met een nieuwe outfit. De verschillende merken zijn goed met elkaar te combineren omdat we inkopen op kleurgroepen die bij elkaar gepresenteerd worden. Zo versterken merken elkaar en gaat iedere klant uniek gekleed de deur uit.” Andere merken zijn onder meer Betty Barclay, Esqualo, Expresso, &Co, Taifun en Cambio.

Modecheques

Met de start van het nieuwe seizoen geeft Janse mode modecheques uit van 2,50 euro voor elke 25 euro die klanten besteden. Deze cheques kunnen later in het seizoen verzilverd worden. "Dat kun je zien als 10 procent korting op de nieuwe collectie!” Het team Janse mode Alphen aan den Rijn is naar eigen zeggen klaar voor een gastvrij onthaal.

De website is

www.jansemode.nl/.