Rommelmarkt in Boskoop

Nieuws

BOSKOOP - Het parkeerterrein van de Ichthuskerk aan de Mendelweg 20 in Boskoop wordt zaterdag 13 mei omgebouwd tot een ware rommelmarkt. “Van 9.30 tot 15.00 uur kunt u de mooiste spullen scoren. U kunt heerlijk snuffelen tussen de meubels, elektra, speelgoed, boeken en luxe artikelen. Ook is er weer ruime keuze planten en bloemen.”

“Aan de iets minder fanatieke koopjesjagers hebben we ook gedacht. Er is genoeg om uw boodschappentas te vullen, met bijvoorbeeld groente, fruit, stroopwafels, oliebollen, kaas of snoep. Of wat dacht u van een versgebakken patatje met een sateetje of snack op het terras, waar het bruist van de Boskoopse gezelligheid? Uw kinderen kunt u met een gerust hart in de zandbak of op het springkussen laten spelen”

‘Opbrengst gaat naar verschillende goede doelen’

De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar hulp in Turkije via het project van Bijzondere Noden, stichting Merci en de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten.

Er is gelegenheid om te parkeren op de parkeerplaats voor de Plataan aan de Snijdelwijklaan 2 in Boskoop.

“Het is mogelijk om gekochte meubels tegen een kleine vergoeding thuis te laten bezorgen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u dat aangeven bij de medewerkers van de meubelkraam. 

“Er is genoeg te beleven voor iedereen. We zien u graag.”