Vaar mee tijdens een tocht door Boskoop.
Vaar mee tijdens een tocht door Boskoop. (Foto: )

Vaarseizoen VVV Boskoop begint

Nieuws

BOSKOOP - Zaterdag 13 mei geeft de VVV Boskoop het startsein voor het nieuwe vaarseizoen. Met de VVV rondvaartboten vaart men langs de bijzondere Boskoopse boomkwekerijen. Aan de Overslag liggen de boten en staan de schippers en gidsen klaar.

Vanwege het nieuwe seizoen biedt de VVV aan om op deze dag voor een gereduceerde prijs van € 5,00 een rondvaart te maken. Een geroutineerde schipper vaart je langs de kwekerijen en een gids zal alles vertellen over de vele bijzonderheden die we tegenkomen. Vertrek 13.40 uur. De rondvaart duurt ongeveer een uur en je moet vooraf reserveren via de VVV. (info@vvvboskoop.nl of 0172 214644) .

Ook wordt deze dag, op de Overslag, het informatiebord met sponsoren onthuld en is de nieuwe folderpost geopend. Alleen met de financiële hulp van sponsoren en de inzet van enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om het VVV kantoor te bemannen en de bekende Boskoopse VVV boomkwekerij rondvaarten te organiseren.

Van april tot november vaart men op maandag t/m zaterdag; voor kleine en grote groepen kan Stichting Rondvaarten en Promotie Boskoop een (dag)programma ‘op maat’ organiseren. Op woensdag- en zaterdagmiddag kunt u altijd instappen tijdens de vrije vaarten. Wel reserveren via VVV Boskoop.

Afbeelding