De nieuwe muziekschool Alphen
De nieuwe muziekschool Alphen (Foto: )

Open Dag Nieuwe Muziekschool

Nieuws

ALPHEN - Op zaterdag 13 mei nodigt de nieuwe muziekschool Alphen hun huidige leerlingen maar ook nieuwe geïnteresseerde aspirant leerlingen uitnodigen voor de Open Dag, als feestelijk informatiemoment voor het seizoen 2023-2024.

Tijdens de Open Dag kun je in het Oude Raadhuis, aan de Burgemeester Visserpark 30, 2405CR Alphen aan den Rijn tussen 11:30 en 15:00 uur in alle lokalen instrumenten uitproberen en informatie krijgen over de lessen, ensembles en cursussen. Schuilt er een artiest in u?

In het Oude Raadhuis vindt u informatie over de kindercursussen, o.a. peuter-, kleutermuziek en de muziekspeelplaats. Ook kunt u hier terecht voor informatie over de Popmuziekopleiding, waaronder gitaar, basgitaar, drums, keyboard en zang, staan onze docenten en medewerkers voor je klaar. Daarnaast zijn er optredens van leerlingen en van de popbands op het plein voor de school.

De Nieuwe Muziekschool Alphen is de ontmoetingsplek waar je samen met anderen muziek maakt en beleeft. Iedere keer blijkt opnieuw dat er geen activiteit is die mensen dichter bij elkaar brengt dan samen zingen, samen muziek maken, samen creativiteit ervaren.

Kijk voor meer informatie op de website: www.nieuwemuziekschoolalphen.nl