Repaicafe Kerk & Zanen
Repaicafe Kerk & Zanen (Foto: aangeleverd)

Repaircafé weer open op 15 mei

ALPHEN - Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een koffiezetter waar niks uit komt? Weggooien? Mooi niet! Dan ga je naar het repaircafe. Op maandag 15 mei is het repaircafe in wijkcentrum Kerk en Zanen weer open. Tussen 10 en 12 uur staan enthousiaste technici klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties.

Mensen die het Repaircafé bezoeken, nemen van thuis defecte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, servies, alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een tweede leven. De reparateurs in het Repaircafé weten bijna altijd raad. Door herstel in plaats van nieuw te promoten, dragen ze bij aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig. Het Repaircafé is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

Openingstijden

Het repaircafé is op regelmatige basis open. Op de eerste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur en op de derde maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Ook in de kringloopwinkel kan je terecht voor het repaircafe, dat daar elke laatste donderdag van de maand open is. Wilt u meer Informatie? Bel dan met 06 30218067 of ga naar de website www.de-pionier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding