Ontroerende, hilarische en vooral herkenbare situaties
Ontroerende, hilarische en vooral herkenbare situaties (Foto: Annemieke van der Togt)

Leuke cadeautips voor Moederdag

Alphen - Moederdag staat voor de deur en een avondje uit in het theater is misschien wel hét ideale cadeau. Theater Castellum maakte vorige week vrijdag het programma van 2023 en 2024 bekend en er zitten verschillende voorstellingen tussen die perfect zijn om de moeders mee te verrassen.

Za 23 sep - #PERFECT. Het theaterconcert van Renée van Wegberg en Bettina Holwerda staat garant voor een avond vol herkenning voor alle (jonge) moeders. Het duo vertelt persoonlijke verhalen van vrouwen van nu in mooie luister- en meezingliedjes. Serieus waar nodig, maar bovenal met humor en zelfspot.

Vr 6 okt - Wat Mijn Man Niet Weet. Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman spelen de hoofdrollen in een mysterieuze en spannende komedie over vriendschap, trouw en ontrouw. Ze transformeren in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. 

Vr 20 okt - Fokker Blankers Tol. De tragikomedie met Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker gaat over sterke vrouwen die beginnen te wankelen, geïnspireerd door drie formidabele actrices. Een avond waar je na diepe ontroering verrast wordt met fysieke, hilarische, beeldende scènes.

Di 28 nov - Lenette van Dongen. In 2019 won de cabaretière de Poelifinario met haar voorstelling ‘Paradijskleier’. In haar nieuweshow gaat ze nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. ‘Dat doet ze anders nooit’ is een hilarisch verslag van haar pogingen om zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. 

De kaartverkoop van seizoen 2023/2024, inclusief bovenstaande voorstellingen, start op vrijdag 12 mei om 10:00 uur via www.theatercastellum.nl. Kaartverkoop via de balie van de theaterkassa is mogelijk op 12, 13 en 14 mei van 12:00 - 14:00 uur.