Kom jij ook naar dit (s)luister concert?
Kom jij ook naar dit (s)luister concert?

Sluisconcert optimistische zomeravond

Roelofarendsveen - Zaterdag 1 juli wordt de monumentale sluis in Roelofarendsveen omgetoverd tot een bijzonder podium voor het Sluisconcert. Dit jaar een speciale benefieteditie met het Ukraine Liberation Orchestra.

De voorgaande edities van het Sluisconcert waren een succes. Het muzikale en theatrale spektakel wordt een warm hart toegedragen door de inwoners van Kaag en Braassem en omliggende gemeenten en kan altijd rekenen op veel publiek. 

Helende muziek

Ook 1 juli 2023 belooft een spraakmakende avond te worden. Het bijzondere orkest dat die avond optreedt is samengesteld uit Oekraïense vluchtelingen, allen met een achtergrond als professioneel artiest. Zangers en instrumentalisten vonden hun weg ernaartoe en kunnen door het orkest hun geliefde vak weer uitoefenen. Zij spelen om lotgenoten en het Nederlandse publiek te laten genieten en de helende werking van muziek te laten ervaren. Het Ukraine Liberation Orchestra treedt op met vier solisten en brengt een optimistisch concert voor een vrolijke en zomerse avond voor de bezoekers op de kade of in een van de vele bootjes die hun weg weten te vinden naar de sluis in Roelofarendsveen. 

Benefieteditie 

Voor sponsors zijn speciale pakketten samengesteld en ook het publiek kan het gratis evenement steunen door alvast een stoel op de kade te reserveren. Tijdens het concert wordt met de pet rondgegaan. De opbrengst van deze speciale benefieteditie van het Sluisconcert is voor de heropbouw van het conservatorium in Charkov. Voor nu: zet 1 juli alvast in de agenda of reserveer een mooie plek via justtickets.nl/7084/Sluisconcert. Nieuwe sponsors kunnen contact opnemen via kiOyhoogenboom@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding