De 54e avondvierdaagse van Benthuizen gaat op dinsdag 6 juni van start.
De 54e avondvierdaagse van Benthuizen gaat op dinsdag 6 juni van start. (Foto: ECB)

Benthuizer Avond4Daagse

BENTHUIZEN - De 54e avondvierdaagse van Benthuizen gaat op dinsdag 6 juni van start. De wandelaars lopen in die week hun serie van vier keer 10 km of vier keer 5 km. De loopdata zijn 6 tot en met 9 juni. Er is dit jaar geen inhaalavond. Elke avond kan er gestart worden tussen 18.30 en 18.40 uur bij Dorpshuis de Tas.

"Aan het begin van de route zorgt de middenstand van Benthuizen elke avond weer voor een versnapering en de ECB, EHBO, controleurs en verkeersregelaars zetten zich tot het uiterste in voor een goed verloop van het evenement. Bij de BAV is iedereen welkom. De trouwe deelnemers maar ook de nieuwe lopers uit het dorp en de omgeving."

Kinderavond

Vrijdag 9 juni is er weer een speciale BAV-kinderavond. "Een uitgelezen kans om met kleinere kinderen de sfeer van het vierdaagse wandelen te proeven. De route is dan 5 km. De prestatie is niet minder."

Voorinschrijving

De prijs bij voorinschrijving digitaal op ecb-benthuizen.nl of op vrijdag 2 juni van 19.00 tot 20.00 uur bij Dorpshuis de Tas: vier keer 10 km en vier keer 5 km: 5 euro per persoon, kinder-BAV één keer 5 km: 2,50 euro, groepen (minimaal 10 personen): 4 euro (groepen dienen samen te lopen). Het inschrijfgeld op dinsdag 6 juni van 18.15 tot 18.30 uur: vier keer 10 km en vier keer 5 km: 6 euro, kinder-BAV één keer 5 km: 3 euro (vrijdag 9 juni) en groepen (minimaal 10 personen): 5 euro (groepen dienen samen te lopen).

'Bij avondvierdaagse is iedereen welkom: trouwe deelnemers én nieuwe lopers'

"Betalen kan contant of per pin. Als u inschrijft via het formulier op ecb-benthuizen.nl, ontvangt u binnen een week een mail met betaalmogelijkheden. Iedereen is van harte welkom."

Middenstand

De avond4daagse wordt mede mogelijk gemaakt door de middenstand van Benthuizen, aldus de organisatie. "De lopers kunnen op vrijdagavond verwelkomd worden met bloemen. De lopers komen via de witte ophaalbrug over de vaart het dorp binnen en lopen dan via de Bernhardstraat, Clausstraat en Sportlaan naar dorpshuis de Tas." Informatie via: ecb-benthuizen.nl.