Wild Romance treedt op in The Cube in Boskoop op vrijdagavond 10 februari om 21.00 uur.
Wild Romance treedt op in The Cube in Boskoop op vrijdagavond 10 februari om 21.00 uur. (Foto: PR)

Wild Romance in The Cube

BOSKOOP - In The Cube in Boskoop treedt vrijdag 10 februari Wild Romance op. De zaal gaat open om 20.00 uur en het optreden begint om 21.00 uur. De afterparty is met de Boskoopse band Gonzo. 

"Sommigen zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever."

"Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stond met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die venijnig kan riffen."

"Anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Dany Lademacher & David Hollestelle - gitaar en zang, Otto Cooymans - toetsen en zang, Jo De Roeck - zang, Gee Carlsberg - bas en Jan t ‘Hoen - drums." The Cube is te vinden aan het Reijerskoop 4a in Boskoop. Tickets via: www.jc-thecube.nl.