Opel omschrijft de nieuwe wagens als 'topversies met opwindende prestaties.'
Opel omschrijft de nieuwe wagens als 'topversies met opwindende prestaties.' (Foto: Opel)

Nieuwe Astra GSe en Grandland GSe

Opel begint het nieuwe jaar met de lancering van de nieuwe Astra GSe en Grandland GSe. Daarnaast geeft het merk een vooruitblik op wat klanten in 2023 kunnen verwachten van de Blitz. 

Lokaal emissievrij, sportief en dynamisch rijplezier

Opel omschrijft de nieuwe wagens als 'topversies met opwindende prestaties, een nauwkeurig afgesteld onderstel en een geëlektrificeerde plug-in hybride aandrijving voor lokaal emissievrij rijden.' Bovendien hebben ze een spannend design, wat typerend is voor het nieuwe sportieve label GSe. De Astra GSe en Grandland GSe zijn voorzien van lichtmetalen 18- en 19-inch wielen en kenmerkende GSe-bumpers met diffusor aan de achterzijde. In het interieur wachten de bestuurder en voorpassagier modelspecifieke GSe-sportstoelen. Een groot aantal geavanceerde assistentiesystemen van Opel maken het aanbod compleet. De nieuwe Astra GSe is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 49.499,- en de nieuwe Grandland GSe vanaf € 55.999,-.

Hoogspanning

"De naam Grand Sport Electric draagt een belofte in zich: onze nieuwe modellen zorgen voor hoogspanning bij onze klanten. Met de modernste technologieën bieden ze bijzonder dynamisch rijplezier, maar ook een lage CO2-emissie. Met deze modellen zetten we weer een stap in de richting van een volledig elektrisch merk in 2028,” zegt Florian Huettl, de CEO van Opel.