Een stukje paradijs!
Een stukje paradijs! (Foto: Emely's Tuin in Oud Ade)

Liefhebberstuin gaat één dag open

Oude Ade - Emely’s Tuin in Oud Ade heeft op zaterdag 17 juni 2023 de jaarlijkse Open Tuindag. Van 10:00 - 16:00 is deze liefhebberstuin van 5.500 m2 dan weer te bezoeken.

Wat kun je verwachten: een tuin die uiteenlopende ‘kamers' of deeltuinen omvat: een grote symmetrische (formele) tuin met bloeiende borders omzoomd met gras en hagen, een ‘hotgarden' met voornamelijk rode, oranje en gele bloemen, rond het hoofdgebouw een schaduwtuin en enkele fleurige borders, een moerastuin aan de voet van de dijk, een bostuin met vijvertje; een witte tuin en mooie slootborders.

Er staat een duidelijke routebeschrijving op de homepage. Op YouTube staat een filmpje bij ‘Alles Wat Bloeit', over Emely en haar tuin: www.youtube.com/watch?v=Ufjd62GrgI4, Indien je nog geen YouTube-abonnee bent, moet je je eerst kosteloos abonneren. Toegangsprijs is € 4,- p.p. inclusief een kop koffie of thee plus iets lekkers. Vooraf aanmelden is voor individuen en kleine groepen die dag niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.e-garden.nl.