Afbeelding
(Foto: )

Spelenderwijs werken aan je gezondheid met Het Fit & Vitaal Doeboek

Regio - Bewegen en gezond eten is goed voor elk. Alleen is het niet voor iedereen even leuk of makkelijk om te doen. Het Ter Aars/Alphense Doeboekje.nl heeft daarom Het Fit & Vitaal Doeboek uitgebracht.

“Met dit boekje proberen we bewegen en gezonde voeding te stimuleren, maar vooral ook iets leuker te maken”, vertellen Eske Beumkes en Anke Steffers van Doeboekje.nl. “We hebben het doeboekje gemaakt voor een fysiotherapiepraktijk uit Ter Aar. Maar omdat zij zulke leuke reacties van hun cliënten kregen, hebben we het doeboekje uitgebreid naar veertig pagina’s en opnieuw uitgegeven. Op deze manier kan iedereen het aanschaffen.”

Het boekje staat vol puzzels, raadsels, een kwis, spelletjes, tips en ideeën. “Het bevat echt voor elk wat wils, al richt het doeboekje zich vooral op volwassenen. Voor kinderen, of eigenlijk het hele gezin, staan er ook enkele leuke pagina’s in.”

Het Fit & Vitaal Doeboek is voor 11,99 (inclusief bezorgkosten) te koop via Bol, maar een mail naar hallo@doeboekje.nl kan ook. Wie het doeboekje aan de deur in Alphen aan den Rijn of Ter Aar koopt, betaalt 9 euro. Mail hiervoor naar het eerder genoemde mailadres.

“Het Fit & Vitaal doeboek is de start van een reeks doeboekjes in thema. We zijn al bezig met een Terug naar de Jaren ’80 doeboekje.”

Afbeelding