Het Ont-zorghuis Chancare.
Het Ont-zorghuis Chancare. (Foto: Aangeleverd)

Zorg bij locatie Ont-zorghuis Chancare

Chancare/Ont-zorghuis Chancare is sinds 2019 een plek waar je mag bijtanken, ont-prikkelen en mag opladen. Vanuit het ont-prikkelen en vooral weer voelen komt het opladen. 

Chantal Schakelaar is zzp-verpleegkundige en gespecialiseerde gezinsbuddy met een specialisatie in eetproblematiek. Ze gelooft erin dat iedereen die bij Chancare past er ook een plekje zal en kan krijgen en er een kans heeft op herstel. Chancare bekijkt alles vanuit een visie dat je weer moet gaan voelen, delen, lol moet beleven en van daaruit pas kan helen. 

Chancare heeft inmiddels kinderen vanuit het gehele land in zorg en verwijzingen vanuit diverse instanties. Chancare gaat graag een samenwerking aan met instanties die rondom een zorgkind betrokken zijn. 

Chancare zet dingen in zoals boksen, vuurpotceremonies, creativiteit, aromatherapie, sociale interactie met elkaar middels spel, yoga, dans en het inzetten van alle facetten om als puber verder in je ontwikkeling te komen op een gepaste manier. Chancare heeft als doel om elke puber die met een eetstoornis te maken heeft gehad ook weer qua sociale en emotionele ontwikkeling net zo ver zijn als leeftijdsgenoten. 

Chancare wil graag dat kinderen tussen 10 en 18 jaar terugkijken op een tijd bij Chancare waar ze veel geleerd hebben over zichzelf en hun eigen kwaliteiten en kracht. Het is het mooiste als Chancare een kind mag zien weggaan die een stuk zelfverzekerder en opener is geworden tijdens het verblijf en later kan zeggen dat het haar kracht teruggevonden heeft om definitief te kunnen herstellen van de eetstoornis. 

Chantal Schakelaar is altijd bereid tot een informatief en vrijblijvend gesprek met instantie, kinderarts, ouders en/of zorgkind. Dit kan per app, telefoon, beeldbellen of fysiek op locatie. 


Telefoonnummer: 0651507056 Mailadres: info@chantalschakelaar.nl Website: www.chantalschakelaar.nl.