Expositie van amateurkunstenaars

HAARLEM - Op 18 en 19 februari zullen ruim 40 amateurkunstenaars zich presenteren in De Doelenzaal van De Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Gasthuisstraat, Haarlem.

Het publiek mag gedurende de expositie haar/zijn stem uitbrengen

De officiële opening wordt op zaterdag 18 februari om 10.00 uur door burgemeester Jos Wienen verricht, nadat een van de sponsoren, de Rabobank, een symbolische cheque’ heeft uitgereikt, en hij zal tevens de Vakjuryprijzen bekend maken.


De Publieksjuryprijzen zullen worden uitgereikt op zondag 19 februari om ongeveer 15.30 uur door Gertrude Hoogendoorn, Programma-Manager bij de Bibliotheek, die tevens de sluiting zal verrichten.

Muziek

Op zaterdag- en zondagmiddag zal de expositie muzikaal worden opgeluisterd door respectievelijk De Filistijnen & De Spaarnezangers en op zondagmiddag zal de Haarlemse Dichtlijn poëzie ten gehore brengen.

Openingstijden

De openingstijden van Haarlem uit de kunst zijn zaterdag 18 februari 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag 19 februari 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Gratis toegankelijk

De tentoonstelling is voor iedereen gratis toegankelijk in de Doelenzaal van de Bibliotheek Zuid Kennemerland, gelegen aan de Gasthuisstraat in Haarlem.  Hou ook voor meer informatie de website in de gaten: www.haarlemuitdekunst.nl.