Afbeelding

VWC-BUUV op de Participatiemarkt

HAARLEM - Vrijwilligerswerk is heel divers: in het groen, bij de honkbalclub, als fietsmaatje, werken met nieuwkomers of gewoon een boodschapje doen voor de buurman. Twee dagen in de week, een uurtje per dag, een kortdurend project, of zomaar eens een dagje, alles is mogelijk! Het doen van vrijwilligerswerk maakt je blij, is leerzaam, brengt je in contact met anderen en kan helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een betaalde baan. 

Vraag en aanbod op haarlem.buuv.nu

Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) verbindt mensen en organisaties door het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk en burenhulp. Op haarlemvoorelkaar.nl vind je een groot aanbod aan vrijwilligerswerk en klussen, en kun je als organisatie je vacature plaatsen. 

Vraag om hulp

Op haarlem.buuv.nu kun je andere bewoners om hulp vragen bij kleine klussen of jezelf aanbieden om een ander te helpen. Contactinformatie: 023 -5300 500. Openingstijden Informatiepunt: dinsdag en donderdag tussen 13 en 17 uur. Adres: Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. VWC-BUUV maakt deel uit van de coalitie VanHier Haarlem. 


Samen maken we Haarlem en omgeving mooier!