Lex Kleinhout
Lex Kleinhout (Foto: aangeleverd)

Persoonlijke aandacht van Kleinhout Makelaardij

HAARLEM - Persoonlijk advies en ouderwetse persoonlijke aandacht is nodig in deze tijd met minder koopkracht door duurdere boodschappen en hogere energierekening.

Vrijwel iedereen heeft last van de steeds maar hogere energiekosten en duurder wordende boodschappen. Daardoor wordt de noodzaak om je financiële situatie van nu en in de toekomst eens goed op een rijtje te zetten steeds groter. Mogelijk is dit een goede reden om nu te denken aan goedkoper wonen, verhuizen uit de Randstad, kiezen voor gelijkvloers of gewoon verbouwen. Veelal zit het vermogen in de stenen van je huis en is het nuttig om daar wat van op te nemen. 

Besparen

Besparen op je kosten begint ook vaak met het besparen op de premie van je verzekeringen. Wij bieden daarom thans goedkope verzekeringen aan via onze KW collectieve polissen met hoge kortingen. Verduurzamen kan veel geld besparen maar je ziet door alle informatie op internet en de vele subsidieregelingen door de bomen het bos niet meer. Informatie kun je natuurlijk overal krijgen zoals bij je bank, bij je hypotheekadviseur, je verzekeringsagent of een verduurzamingsspecialist en elke keer je hele verhaal vertellen.

Bellen

Je kunt natuurlijk ook gewoon mij bellen. Als NVM-registermakelaar, SEH erkend financeel adviseur en belastingadviseur ben ik van alle markten thuis en hoef je maar één keer je verhaal en wensen te delen. 

Het is dus de hoogste tijd voor een goed gesprek met Lex Kleinhout, al meer dan 40 jaar dé Haarlemse makelaar en financieel adviseur.


Tel: 023-5251106 of WhatsApp: 06-53145736 website: www.kleinhout.nl