Foto ter illustratie. Het verbinden van professionals uit de sport, zorg, welzijn, onderwijs en het bedrijfsleven draagt bij aan een vitaler Velsen.
Foto ter illustratie. Het verbinden van professionals uit de sport, zorg, welzijn, onderwijs en het bedrijfsleven draagt bij aan een vitaler Velsen. (Foto: Matheus Bertelli)

Eerste Vitaliteitscongres Velsen

Algemeen

VELSEN - Dinsdagavond 4 april 2023 wordt voor de eerste keer het Vitaliteits­­congres in Velsen georganiseerd. Het verbinden van professionals uit de sport, zorg, welzijn, onderwijs en het bedrijfsleven draagt bij aan een vitaler Velsen. 

Het beloofd een inspirerende avond te worden dankzij de veelzijdige programmering waarin verbinding voorop staat. In de programmering zijn onder andere drie deelsessies opgenomen waarover je meer informatie ontvangt tijdens de mailing na aanmelding, maar meer informatie over de sprekers is te vinden via de website. Een tipje van de sluier: onder andere voormalig topschaatser Erben Wennemars en psycholoog Thijs Launspach zijn present op het congres. De organisatie is in handen van SRO Sportloket Velsen, SportSupport, Welzijn Velsen en de gemeente Velsen. 

Aanmelden

Het congres is dinsdag 4 april. Inloop is vanaf 17:15 uur. Aanvang programma: 17:45 uur. Uiterlijk 22:00 uur wordt afgesloten met een aansluitende netwerkborrel. Locatie: Sporthal Zeewijk, Planetenweg 301, 1973 BE IJmuiden. Aanmelden kan via vitaliteitscongres-velsen.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is beperkt plaats. Het congres is gratis voor genodigden. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje/drankje en is het inclusief maaltijd.