Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Silent Disco van Queer Cafe

Uitgaan

HAARLEM - Zondag 19 maart gaan de deuren van het Haarlemse Queer Café weer open. Kom dansen op disco, house, latin en pop bij de spetterende Silent Disco. Schakel met het grootste gemak tussen meerdere kanalen tjokvol de grootste hits, beste guilty pleasures en lekkere dansnummers. De dj’s van de middag zullen zijn: @saboflex, Lady D, Dj Guzz en Jet Ski.

De Silent Disco is om 15:00 uur in het Patronaat aan de Zijlsingel 2 te Haarlem. Toegang is gratis. Het Queer Cafe streeft naar een veilige en fijne omgeving. Daarom mogen alleen foto’s of video’s worden gemaakt als anderen daar toestemming voor hebben gegeven.

Over Queer Cafe

Queer Café wil iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Voorheen waren er in Haarlem weinig plekken voor de queer community om fijn samen te komen. Met de nieuwe initiatieven, waar het Queer Cafe één van is, hopen ze Haarlem weer op de kaart te zetten als regenboogstad. Iedere derde zondag van de maand is er een Queer Cafe in Badhuis, en soms wordt er een uitstapje naar Patronaat gemaakt met een toffe programmering.