Metamorphoses
Metamorphoses (Foto: aangeleverd)

Metamorphoses sluit seizoen Kunstfort af

Uitgaan

VIJFHUIZEN - Na negen succesvolle en gevarieerde concerten in het Kunstfort bij Vijfhuizen sluit het trio Metamorphoses seizoen 2022-2023 spectaculair af met een wereldpremière van de in New York geboren componist en danser José Luis Greco: Six Impossible Things Before Breakfast.

Ook een compositie van de te weinig bekende Nederlandse componist Theo Loevendie staat op het programma. Schumann, Max Bruch en Francaix worden tevens ten gehore gebracht. Het is een zeer gevarieerd programma. De misici zijn afkomstig uit heel Europa. De bijzondere combinatie van klarinet, Jean Johnson, altviool, Mikhail Zemtsov, en piano, Ilona Timchenko, geven een warme diepe klankkleur. De leden van Metamorphoses hebben over de hele wereld kamermuziek gespeeld. Zemtsov is jarenlang actief in het Utrecht String-Quartet, Jean Johnson heeft onder andere gespeeld in het Concertgebouw en Carnegie Hall en Ilona Timchenko heeft meer dan twintig internationale prijzen gewonnen.

Tickets

Het concert is zondag 19 maart om 14:00 bij Kunstfort Vijfhuizen aan de Fortwachter 1. Kaarten via www.CruquiusConcerten.nl of 023 529 3204.