(vlnr) directeur VWC-BUUV Linda Wegman, BUUV Liseth Tervoort, BUUV Edip Bagdadi, BUUV Carla van der Walle, BUUV Angeline Janssen en wethouder Diana van Loenen. BUUV Matty Brokking was ook genomineerd maar niet aanwezig.
(vlnr) directeur VWC-BUUV Linda Wegman, BUUV Liseth Tervoort, BUUV Edip Bagdadi, BUUV Carla van der Walle, BUUV Angeline Janssen en wethouder Diana van Loenen. BUUV Matty Brokking was ook genomineerd maar niet aanwezig. (Foto: Hélène Wiesenhaan Photography)

Dubbel feest bij BUUV

Zorg

HAARLEM - Op 9 mei vierde VWC-BUUV in het Badhuis aan het Leidseplein een dubbel feestje. BUUV bestond 3 mei 12,5 jaar én er zijn 5 vrijwilligers gekozen tot “BUUV van de Wijk 2022”. 

Natuurlijk zijn alle BUUV’en die zich inzetten voor een ander allemaal even waardevol en onmisbaar voor BUUV. Tijdens de feestelijke bijeenkomst zijn een paar genomineerde BUUV’en extra in het zonnetje gezet voor hun inzet in hun eigen wijk. Wethouder Zorg, Welzijn en Volksgezondheid van de gemeente Haarlem, Diana van Loenen, heeft met een greep uit de hoge BUUV-hoed de uiteindelijke vijf BUUV’en van de Wijk 2022 bekend gemaakt. Er waren op het feest naast alle BUUV’ers en vrijwilligers van VWC-BUUV ook medewerkers van de Sociaal Wijkteams van Buurts aanwezig.

VWC-BUUV is dé plek voor vrijwilligerswerk en burenhulp. Vrijwilligerswerk is heel divers: in het groen, bij de honkbalclub, als fietsmaatje, werken met nieuwkomers of gewoon een boodschapje doen voor de buurman. Twee dagen in de week, een uurtje per dag, een kortdurend project, of zomaar eens een dagje, alles is mogelijk! Het doen van vrijwilligerswerk maakt je blij, is leerzaam, brengt je in contact met anderen en kan helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een betaalde baan. Kijk eens op vwc-buuv.nl voor het aanbod.

Directeur VWC-BUUV Linda Wegman spreekt de aanwezigen in het Badhuis toe.