Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)
Programma

Egmondse Visserijdag komt er weer aan

Nieuws

EGMOND AAN ZEE - De populaire Egmondse Visserijdag keert terug met een geheel nieuwe opzet van het evenement. Op 17 juni wordt er een lopend festival georganiseerd langs de boulevard en over het strand van Egmond aan Zee. Dit jaar brengt de organisatie de indrukwekkende verhalen die nog altijd voortleven in Egmond aan Zee weer tot leven.

Tijdens de Visserijdag op 17 juni krijgen bezoekers de kans om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten, geschikt voor jong en oud. Vanaf de uitkijk in de vuurtoren kunnen ze genieten van adembenemende uitzichten en zich laten verrassen door diverse optredens op de boulevard en op het strand.

De vernieuwde opzet van de Visserijdag belooft een gezellige en culinaire topdag te worden, georganiseerd vóór en door Egmonders.


Plattegrond - Bron: visserijdag.nl

Programma

De Egmondse Visserijdag presenteert een gevarieerd programma waarbij bezoekers kunnen genieten van heerlijke visgerechten, deelnemen aan leuke activiteiten voor het hele gezin en luisteren naar de muziek van Derp. Het lopende festival vindt plaats langs de boulevard en over het strand van Egmond aan Zee.

Tijdens deze wandeling op 17 juni zul je volledig worden ondergedompeld in de sfeer van de Visserijdag. Hoewel het maar een kleine wandeling is van zuid naar noord Egmond aan Zee, zul je jezelf de hele dag kunnen vermaken met de vele optredens, sterke verhalen, activiteiten en de boulevard braderie.

Kom jij ook naar de Egmondse Visserijdag? Voor het volledige programma kun je terecht op de website: www.egmondsevisserijdag.nl.