Vrouwenkoor Baba Jaga.
Vrouwenkoor Baba Jaga. (Foto: aangeleverd)

Concert Nuit d’étoiles met Baba Jaga

HAARLEM - Vrouwenkoor Baba Jaga zingt al meer dan 20 jaar met veel plezier onder enthousiaste leiding van dirigent Michelle Mallinger. 

De twaalf zangeressen uit Zuid-Kennemerland zingen een breed klassiek repertoire van middeleeuwen tot heden. Soms met een uitstapje naar de jazz- en popmuziek.

Op 11 februari brengt het koor een programma van Franse componisten uit de 19e en 20e eeuw. De Messe Sainte Cécile van Gounod en de Litanies à la Vierge Noire van Poulenc worden afgewisseld met enkele korte werken van Fauré, Massenet en Debussy.

Het koor wordt begeleid door Elena Roce op orgel en piano. Ook zal zij een solostuk voor orgel van de componist Vierne ten gehore brengen.Naast het dirigeren neemt Michelle Mallinger een sopraansolo voor haar rekening. Het concert is op zaterdag 11 februari om 20.00 uur in het Verhalenhuis, Van Egmondstraat 7 in Haarlem. Kaarten kosten 15,- euro per persoon inclusief een drankje na afloop van het concert. Voor kaartverkoop zie: https://verhalenhuishaarlem.nl/pec-events/babajaga-nuitdetoiles


Afbeelding